Jurist

Som affärsjurist hos oss kommer du rakt in i hetluften. Du får från start klientkontakt samt möjlighet att arbeta med komplexa affärer och vi ger dig dessutom verktygen att ständigt utveckla din juridiska kompetens. Att du delar våra grundläggande värderingar är viktigt för oss, liksom ditt intresse och din fallenhet för affärsjuridik och konsultrollen.

Eftersom vi ska bistå klienterna med kvalificerade juridiska tjänster i en föränderlig värld är detta något som ställer höga krav på både byrån och alla våra medarbetare. Tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor erbjuds du en professionell och  utvecklande miljö.

Vår företagskultur präglas av att vi har en trevlig stämning, samarbetar, stöttar varandra, uppskattar personliga egenskaper och mångfald. Dessutom läggs stora resurser på att kontinuerligt utveckla samt bibehålla medarbetarnas specialistkompetenser, och du får möjlighet att specialisera dig inom byråns verksamhetsområden.

Bland alla egenskaper lägger vi extra stor vikt vid att du som medarbetare är dedikerad, affärsdriven, lyhörd, innovativ, flexibel samt en lagspelare.

Vi söker ständigt efter drivna personer som kan bidra till vår verksamhet och vi tar alltid emot ansökningar. Välkommen med din ansökan ›.