Grey växer och söker nu biträdande jurister. Vi söker dig som har en fullgjord (eller snart fullgjord) juristexamen, eller dig som snart har fullgjort din notarietjänstgöring, och som vill vara med och expandera vår tvistlösningsgrupp eller M&A grupp.

Vad vi erbjuder och vilka vi är

Vår byrå är organiserad i två arbetsgrupper

  • M&A gruppen med fokus på M&A, associationsrätt, kommersiella avtal, fastighetsrätt och anti korruption; samt
  • Tvistlösningsgruppen med fokus på processer i allmän domstol, nationella och internationella skiljeförfaranden, medlingar och hyresrelaterade tvister.

Bland våra klienter finns till exempel svenska och utländska globala industriföretag, fastighetsbolag, riskkapitalbolag, organisationer, myndigheter, statliga och kommunala bolag och offentlig sektor i övrigt. Variationen av klienter medför att du kommer att arbeta brett inom olika branscher med utvecklande komplexa uppdrag och därigenom förvärva spetskompetens inom ditt område.

Byrån är en true partnership byrå, vilket främjar laganda. Grey består inte av enskilda advokater, utan utgör ett team av jurister som löser komplexa frågor genom samarbete, kompetens och innovativt tänkande.

Vår företagskultur präglas av att vi alltid sätter klienten främst i vår verksamhet. Detta gör vi genom att hålla högsta kvalitet i allt vi gör samtidigt som klienten kan lita på att vi håller på vår integritet, dvs. vi säger som det är och står för våra råd och våra bedömningar. Därutöver präglas vår företagskultur av att vi har en trevlig stämning, samarbete, prestigelöshet, stöttar varandra och där vi uppskattar dina personliga egenskaper och mångfald.

Vem vi söker

Rollen kräver att du har

  • ett mycket starkt driv och samarbetsförmåga;
  • hög arbetskapacitet; samt
  • viljan att utvecklas till en duktig affärsjurist.

Din ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från juristutbildningen. Skicka din ansökan senast den 30 september 2021 till andrea.asmar@greyadvokat.se. Urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta advokaten Rafail Poumeyrau på tel.: 070 792 04 22.